Velg naturlige løsninger

Så fantastisk, du fant fram hit! La meg gjette! Du har blitt nysgjerrig på å bruke eteriske oljer på en helt genial måte. Du har kommet hit for å få hjelp til å finne balanse, støtte kroppens immunforsvar, finne energi og løfte humøret. Da har du kommet rett!

Har du lyst å leve enklere og sunnere? Gjennom doTERRA har du mulighet til å velge mellom flere startpakker. De to startpakkene vi anbefaler, en stor eller en liten pakke. Den store pakken heter familiepakken, og den inneholder mange flotte oljer. Ønsker du en litt mindre pakke er det basic pakken som er for deg. Blir du med inn i vårt nettverk får du personlig oppfølging og du får tilgang til masse kunnskap om eteriske oljer.

Tilbud i juli

​I juli får du med ​500 kr i gavekort* - og i tillegg får du valgfrie produkter inntil 50 produktpoeng ​(verdi ca 500 kr) ved bestilling av familiepakken innen 31. juli. Totalt får du med en gave på ca 1000 kr i verdi!

Bestiller du basic pakken får du gavekortet til en verdi av 500 kr* som du kan bruke til å kjøpe oljer for.

​​Tips til deg:

​- Familiepakken med gavekort + 15 ml Turmeric (verdi 453 kr) og 10 ml Cheer Touch (verdi 270 kr).
​- Familiepakken med gavekort + ​Shampoo (verdi 317 kr) og ​Conditioner (verdi 367 kr).
​- Familiepakken med gavekort + Deep Blue Rub (verdi 500 kr).
- ​Familiepakken med gavekort + Anti-Aging Eye Cream (verdi 680 kr).

​Ønsker du andre produkter? ​Velg deg produkter inntil 50 pv, se på prislista her. *Gavekortet er på 50 produktpoeng (pv) som du får fra doTERRA. Verdien på gavekortet er ca 500 kr. Du kan bruke gavekortet til å bestille deg valgfrie produkter helt gratis for 50 pv fra din egen konto. Dette tilbudet gjelder kun ved nyinnmelding gjennom team Restart living. Produktene du får i gave sendes i en separat pakke etter 15. august.

Tilbudet går ut

31. juli 2019

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Velg startpakke

Basic-pakken

En mindre pakke for deg som ikke ønsker diffuser. Alle oljene er 15 ml. Denne pakken inkluderer ikke Frankincense oljen. Prisen er ca 1485 kr inkl. mva, toll og frakt

Les mer om basic-pakken

Bestill

Familiepakken

For deg som ønsker en diffuser for å spre oljepartikler i lufta og ekstra oljene Frankinsence, Rosemary og Oregano som ikke er med i Basic pakken. Prisen er ca 2800 kr, litt avhengig av euro.

Les mer om familiepakken

Bestill

Aromapakken

En mindre pakke for deg som ønsker å jobbe med følelser. Les mer om aromapakken

Bestill

Spesialpakke

Ønsker du å bestille en skreddersydd pakke? Det kan du gjøre. Vi kan sette sammen en pakke til deg og ringe inn bestillingen. Hvilke varer vil du ha? For å bestille, send e-post til [email protected]. Du kan ikke bestille egenkomponerte pakker på internett, den må ringes inn av meg.

Last ned prisliste

Hvordan bestiller du?

Du kan velge å kjøpe oljer til full pris eller du kan opprette en konto i doTERRA og få fordelspris. Da får du 25% rabatt på alle varer. I tillegg kan du få 10-30% av det du handler tilbake på fordelskontoen når du handler hver måned.

 1. Trykk på "BESTILL HER" knappen under og det åpner seg et nytt vindu.
 2. Velg Join & Save, og når du får opp et nytt vindu trykker du Join doTERRA nederst.
 3. Velg Europe.
 4. Velg Norway.
 5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
 6. Kryss av for Wholesale Customer dersom du kun vil være kunde, velg Wellness Advocate dersom du vil ha fremtidig mulighet til å jobbe med doTERRA. Jeg anbefaler Wholesale Customer, du kan oppgradere kontoen din senere om du ønsker det.
 7. Fyll inn all personlig info.
 8. Hak av for at shipping adresse er den samme.
 9. Velg timezone Brussel.
 10. Enroller ID skal være 5355490. Trykk verify for å se at det er Renate Lyse AS. Veldig viktig! Kjøper du oljer fra andre i nettverket, skal du bruke den som hjelper deg sin ID.
 11. Velg ditt eget passord.
 12. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter EU Norway Family Essential Kit #60202387 215 pv. Du velger dette og går videre til betaling. Her kan du også velge EU Norway Basic Essentials Kit #60202355 om du heller vil ha en mindre pakke. Eller du kan velge aroma-pakken Essential Aromatics Diffused Kit (English - EU Plug) #60207362.

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTERRA, og jeg vil da sende deg all info du trenger. Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan være medlem uten å kjøpe noe mer. Ingen binding. Ingen kjøpsplikt. Bare massevis av muligheter og oljemorro!

 

Ønsker du å bestille og får problemer? Send meg ei melding på Facebook https://m.me/restartliving.no eller send en SMS til 48508046. Jeg kan ringe inn bestillingen for deg, om du synes det blir for utfordrende å bestille på nett.

Vil du jeg skal kontakte deg?

Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og jeg hjelper deg gjerne! Legg igjen e-postadresse, så tar jeg kontakt. Husk å bekrefte at du ønsker å motta e-epost fra meg ved å trykke på linken som sendes til innboksen din.

Velg kvalitet

Det er et mylder av selskap og mennesker som prøver å selge deg essensielle oljer, men ikke la deg lure til å kjøpe av noen som ikke vet hva de holder på med. Essensielle oljer er kraftige planteuttrekk som kan være skadelig ved feil bruk. 

Jeg er sertifisert essensiell olje coach gjennom Dr. Axe sitt institutt i USA - og har Dr. Axe og the American Association of Drugless Practitioners i ryggen. Det betyr at jeg er drillet på trygt og sikkert bruk - og har en dybdekunnskap om essensielle oljer som de aller fleste ikke har. Jeg underviser i internt bruk av oljer,  oljer brukt på hud og aromatisk bruk.

I tillegg til å ha sertifisering, har jeg også trening fra Tisserand Institute med fokus på trygt og sikkert bruk. Som en del av Intent:full nettverket får du også tilgang til livsendrende læring innen humanistisk psykoterapi, som er et stødig fundament for den som ønsker å ta grep i eget liv.

Få mer info om dr. Axe

Bli mer levende

Jeg tilbyr deg livsendrende læring som skaper fred og harmoni i livet ditt, der oljer er ett av mange verktøy. Når du kjøper oljer gjennom meg, får du tilgang til oppfølging av en gestaltterapeut og en sertifisert essensiell olje coach.

Har du behov for ekstra støtte kan jeg tilby gestaltterapi.

Få støtte

Skulle du ønske å ha en gestaltterapeut i lomma, som du kan støtte deg til uten at det koster skjorta? Det får du, når du kjøper oljer gjennom meg.

Min kompetanse ligger i å hjelpe mennesker som sliter med overveldelse, og som trenger hjelp til å falle til ro i seg selv. 

Velg det beste

96% av oljene fra doTERRA er unike, det betyr at du ikke får kjøpt de noe annet sted. 80% av oljene på markedet er enten forurenset eller forfalsket.

Oljene fra doTERRA testes av APRC, som er et uavhengig laboratorium med spesialkompetanse på essensielle oljer. 

Opplæring

Opplæring i bruk av essensielle oljer er gratis i doTERRA, men det er ikke uten betydning hvem som gir deg opplæring. Du trenger personlig oppfølging og et levende nettverk som inspirerer og deler av egne erfaringer. Ved å kjøpe oljer gjennom meg, kjøper du ikke bare en olje. Du investerer i din egen framtid, og jeg står klar til å hjelpe deg til å ta de neste stegene.

Hva får du gjennom nettverket Restart Living?

 1. Gratis tilgang til Oljeportalen med introkurs og dybdekurs.
 2. Ved oppstart blir du invitert inn i en onboarding-prosess som trygt tar deg gjennom hvordan du bruker oljene.
 3. Tilgang til egen medlemsgruppe på facebook for Restart nettverket.
 4. Gratis nettkurs om essensielle oljer som går i dybda på hvordan du kan bruke oljer for å støtte kroppen. I nettkurset får du gjennomgang av 36 oljeprofiler og hvordan du kan bruke de i hverdagen.
 5. Når du kjøper oljer gjennom meg får du tilbud om en individuell samtale der du får hjelp til å komme i gang med oljene dine.

dōTERRA University

Lev doTERRA

Jo mer du vet om essensielle oljer, desto bedre kan du være å bruke dem effektivt! doTERRA Living gir deg morsomme og praktiske essensielle tips om oljeforbruk og trening med spennende videoer, artikler og webinarer.

 

Del doTERRA

Når du har noe du elsker, vil du dele det. Men noen ganger er det vanskelig å vite den beste måten å gjøre det på. doTERRA Sharing viser deg hvordan du deler essensielle oljer med andre ved hjelp av felttestede og påviste ressurser.

Bygg doTERRA

Å bygge en DoTERRA-virksomhet er en fin måte å styrke livet ditt på. Lær hvordan du tjener en gjenværende inntekt med forretningsopplæringsmateriellene som finnes på doTERRA Building!

 

Hopp inn i intro-gruppa vår

Bli med å lær mer om eteriske oljer og hvordan de kan støtte deg!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.