Start her - og bli med på revolusjonen!

Ingen kan vokse for deg; bare du kan ta valget om å vokse deg større enn tankene du har om hvem du er. Når du er klar, vandrer jeg gjerne sammen med deg.

Restart® oljer

Visste du at høyfrekvente planteoljer kan støtte deg i å få økt kontakt med deg selv - og hjelpe deg fysisk, psykisk og spirituelt? Er du klar for å oppgradere livet med eteriske oljer fra doTERRA? Bli med i oljeteamet til Restart Living - og få rabatter og oljeundervisning.

Start nå

Restart® Lab

Trenger du en stegvis prosess for å finne tilbake til deg selv? En hver helt som legger ut på reisen for å finne sin autentiske kraft trenger medvandrere. Bli med i et online samfunn og få tilgang til Restart® Lab'en med de seks livspraksisene.

Bli med

Restart® Mind

Har du behov for å finne ut hvem du egentlig er? Den du var stemmer ikke lenger overens med den du ER - og du trenger støtte for å finne ut hvem du er NÅ i øyeblikket? Bli med på Satsang med Renate Lyse. Du kan bli med på nett og i Trondheim.

Start nå

Jeg er nysgjerrig på hvem du er - og jeg elsker å bli kjent med nye mennesker!

Bli en del av nettverket mitt - og motta e-post med sprell, morro og inspirasjon.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.