Lev, elsk og led med kjærlighet

Ønsker du å løse opp i blokkeringer som holder deg adskilt fra kjærligheten som allerede finnes inne i deg selv? Bli glad i deg selv på en ny måte - og skap mirakler helt naturlig gjennom kjærlighet.

Få støtte som leder deg selv gjennom endringsprosesser - med intelligensen fra hjertet (LQ) og med nye lag av bevissthet. Gå prosessen steg for steg. Lær deg å bruke mirakelkoden til å gjøre livet ditt magisk - og gjør deg selv til en magnet for mirakler.

365 dager med indre fred

fram til 1. oktober 2020

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Er du klar for å bruke
din egen kraft til å skape mirakler?

K - Kjærlighet som egen intelligens.
R - Restart livet med høyere bevissthet.
A - Annerledes er bedre enn å være  en kopi.
F - Frihet til å bli mer av alt du er.
T - Tilstedeværelse som egen kraft i relasjoner.

Ingredienser i et magisk liv

Ikke tenk ut problemene med tankene, men få visdom direkte fra din høyere bevissthet.

Værefølelse

Renate Lyse har skapt begrepet værefølelse, som beskriver en sinnstilstand der du føler deg i ett med ditt eget nærvær i øyeblikket. Du er nærværet du søker i andre, og du kan finne tilbake til det ved å bare føle din egen eksistens. I stedet for å løse problemene gjennom å tenke, spør din indre guide som du er i kontakt med gjennom værefølelsen.

Et liv i raushet

I 1978 ble det skrevet ei bok med navnet A cource in mirackles. Boka handler om hvordan du kan bruke krafta i kjærlighet til å skape et liv du fryder deg over å leve. Hver dag gir boka deg en ny oppgave, som tar deg inn i en tilstand av overflod, raushet og harmoni. Fra det stedet kan du skape deg et annerledes liv. Ta et dypdykk ned i boka sammen med oss.

LQ - Love Quotient

Du har helt sikkert hørt om IQ og EQ. Men har du hørt om LQ? LQ er kapasiteten vi har til å elske oss selv og andre. IQ og EQ handler om å forstå med tankene, mens LQ handler om å kroppsliggjøre frekvensen av kjærlighet gjennom å være kjærlig. Du blir mer koherent; din energi begynner å svinge i takt med kjærligheten du føler i hjertet. Skap mirakler med hjertet.

"Renate har en helt egen evne til å ta deg inn i kroppen og sansene. Hun er veldig god på å formidle på en enkel og forståelig måte med sitt vennlige vesen og sin rolige stemme. Renate er veldig kreativ og kunnskapsrik, dette får hun frem i sine meditasjoner. Hun er veldig god på å ta deg til livet her og nå. Så om du ønsker en pustepause er disse meditasjonene gull verdt. Meditasjonene har hjulpet meg til å falle mer til ro i meg selv, bli mer bevisst egne mønstre og tankeprosesser, og oppnå kontakte med en egen indre kraft. Renate har meditasjoner som passer for alle, noen av meditasjonene er rettet mot chakrasystemet i kroppen hvor hun går inn å jobber med energisentrene. Andre går mer over i det kreative, og noen av meditasjonene går mer på avspenning og tilstedeværelse. Med disse meditasjonene har jeg fått mindre stress og bedre livskvalitet. "

Lise Bakken

Løft deg selv til nye høyder!

Det finnes ulike typer bevissthet, og i dag er en høyere form for bevissthet i ferd med å bryte fram. For noen kan det kjennes ut som å endelig komme opp for luft, der alt blir klart og tydelig. Du får tilgang til en høyere bevissthet som er forankret i kjærlighet. Hverdagsproblemene, bekymringene og stress er som et grumset vann som fanger deg og holder deg nede under vann. Bli med i en gjeng med fantastiske mennesker som støtter deg i å løfte deg selv til nye nivåer, leve i flytsonen og skape mirakler naturlig.

Et kurs i mirakler

Mirakler er naturlig

Det finnes ei bok - A cource in miracles - som viser deg veien til å skape mirakler gjennom kjærlighet. Mirakler skjer naturlig som et resultat av en samskapelse med universet. I boka finner du 365 oppgaver som tar deg inn i et magisk liv levd med kjærlighet. I nettportalen får du mulighet til å få tilsendt en oppgave fra boka hver dag i ett år på norsk - med støtte fra Renate Lyse. Dette får du tilgang til når du velger SMN Start - med første epost 1. oktober 2019.

Skap Mirakler Naturlig - Start

Praktiske opplysninger
Du får tilgang til:

 • Nettportalen Skap Mirakler Naturlig (SMN) med månedens video og meditasjonsarkivet med 50 hjertestyrte meditasjoner.
 • Direktesendt meditasjon i perioder.
 • Fordypning i boka A cource in miracles. 365 oppgaver sendt på epost hver dag (valgfritt).
 • Et område i nettportalen hvor du kan stille spørsmål og få svar.

Pris: 222 kr/mnd
Abonnementet løper til det sies opp inne i portalen. Ingen binding. En dag gratis tilgang.

Start i dag

Skap Mirakler Naturlig - Mastermind

Praktiske opplysninger
Du får tilgang til:

 • Alt innhold i SMN Start.
 • Opptak av mastermind-møtene på epost.
 • Restart Lab - som er for deg som ønsker å restarte livet med høyere bevissthet.
  Se innhold.

Pris: 1111 kr/mnd
Abonnementet løper til det sies opp inne i portalen. Ingen binding. For å bli med kan du booke en gratis samtale for å finne ut om dette er noe for deg. Send e-post eller book ved å klikke på knappen. Send gjerne en e-post der du forteller meg at timen gjelder SMN Mastermind.

Book gratis samtale

Skap Mirakler Naturlig - Individuell

Praktiske opplysninger

Du får gratis tilgang til SMN START i fire måneder og fire timer med gestaltterapi med Renate Lyse.

Pris: 4444 kr
Timene må brukes opp innen 6 måneder. For å bli med kan du booke en gratis samtale for å finne ut om dette er noe for deg. Ta kontakt på e-post eller book gratis samtale ved å trykke på linken. Send gjerne e-post der du skriver at timen gjelder SMN Individuell.

Book gratis samtale

Restart Lab

Restart livet med høyere bevissthet

Det finnes en arketypisk prosess til høyere bevissthet og Renate Lyse tar deg gjennom reisa i Restart Lab. Restart Lab'en bygger en bro fra et liv hvor vi er en slave på innsiden av vårt eget sinn - og til å strekke oss så mye at vi faller ut av tankenes grep. Det er først da du virkelig er fri til å oppdage hvor hinsides stor og mektig du egentlig er. Du får tilgang til hele Lab'en i SMN Mastermind.

 

Les mer

Værefølelse er å føle seg tilstede i seg selv i øyeblikket.

Om Renate Lyse

Jeg er opptatt av at vi alle sammen har tilgang til et nærvær inne i oss som skaper indre fred og ro, bare vi klarer å finne veien inn. Det handler om å tenke mindre, våge å være helt stille i øyeblikket og møte kroppen med kjærlighet. Du trenger ikke forandre deg, bare bli enda mer av det du allerede er. Innerst inne er du ren kjærlighet, som er din naturlige tilstand.

Jeg er ingenting

Når jeg får spørsmålet hvem jeg er, svarer jeg at jeg er ingenting. Folk blir alltid litt satt ut av det. Men alt jeg mener er at jeg egentlig er ren bevissthet. Vi er ingenting og alle ting. Og det er når du blir ekstra ordinær at du blir ekstraordinær - og skaper mirakler gjennom kjærlighet. Å sette på en kopp te er noe av det mest ekstra ordinære du kan gjøre, men er du fullt tilstede i øyeblikket er det likevel et mirakel. For du, innerst inne er du ren kjærlighet, og når du er i øyeblikket strømmer det igjennom deg. Ren kjærlighet har ingen form og er samtidig i alle former. Det er uten begrensninger og fullt av rent potensiale. Og siden du og kjærlighet er ett - er du en bunt med mirakler som venter på å skje.

Jeg er utdannet gestaltterapeut MNGF, allmennlærer og sertifisert oljelærer. Men jeg liker å kalle meg spirituell terapeut, fordi jeg hjelper mennsker i å finne sin indre guide slik at de kan lede seg selv gjennom kjærlighet. Jeg inviterer deg til å bli kjent med nærværet som er i deg - bakenfor maskene. Og lede livet ditt fra det utgangspunktet. Er du klar for å bli en magnet for mirakler?

"Jeg har hatt en utrolig reise gjennom å jobbe med Renate, kjenner meg veldig igjen i å stå i dette tomrommet. Det føles som om mye inni meg er snudd opp-ned-bak-fram-vært inni en trommel og spytta ut igjen. Endringer er i gang, og det er viktigere for meg en noen gang å kunne snakke min sannhet og være autentisk."

Deltaker i Restart Lab

Velg ditt mirakel

I dag kan du velge byggeklossene som skaper magi i hverdagen din. Ikke gå glipp av denne muligheten.

SMN START

222 kr

pr. måned

 • Tilgang til nettportalen Skap Mirakler Naturlig med meditasjonsarkiv, månedens video og støtte til A cource in miracles.
BESTILL

SMN MASTERMIND

1111 kr

pr. måned

 • Tilgang til nettportalen Skap Mirakler Naturlig med meditasjonsarkiv, månedens video og og støtte til A cource in miracles.
 • Tilgang til Mastermind gruppa med opptak sendt i epost.
 • Tilgang til Restart Lab.
Book gratis avklaringstime

SMN INDIVIDUELL

4444 kr

Fire måneder SMN START

 • Tilgang til nettportalen Skap Mirakler Naturlig med meditasjonsarkiv, månedens video og støtte til A cource in miracles.
 • Fire timer gestaltterapi med Renate Lyse.
Book gratis avklaringstime

Plantekraft skaper naturlige mirakler gjennom Moder Jord. Trenger du støtte i høyfrekvente eteriske oljer som virker på celle- og energinivå, så har vi verktøyene til deg.

Les mer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.