Med ett oppdager du at verden er snudd opp ned; den du trodde du VAR stemmer ikke med den du ER. Hvem er du egentlig?

Bli med å utforske våken bevissthet gjennom Satsang på nett. Hver tirsdag i slutten av måneden er det  gratis Satsang. Da møtes vi på Zoom. Dersom du registrerer deg med e-post, får du tilsendt link til Satsang gratis.

Bli med på satsang gratis

Satsang med Renate Lyse

Kraftsamling for deg som vil leve gjennom et våkent sinn - og restarte livet. Satsang er et ord som kommer fra Sanskrit som betyr å være sammen med sanne mennesker der målet er å få direkte erfaring med et våkent sinn.

Leter du etter sanne og våkne mennesker - eller mennesker som er i ferd med å våkne opp til nærværet inne i seg selv? Å våkne opp kan være en ensom prosess; de som er rundt deg forstår antakelig ikke hva som skjer med deg. Kom å få støtte gjennom direkte erfaring - med mennesker som er som deg. Våknende. Våken. Erfar å bare være det du er - og bli tatt i mot av mennesker som ser deg.

 

Få hjelp til å restarte livet ditt med en ny bevissthet.

  • Oppdag stillheten bak tankene og kilden til visdom.
  • Utvikle din egen vitnetilstand og få et klart blikk.
  • Få tilgang til værefølelsen din og bli kjent med ditt eget nærvær.

Oppdag at den aller største gaven du kan gi til andre mennesker er å være akkurat slik du er. Når du er sann blir jeg sann. Og motsatt.

Lær deg å finne en dyp indre ro ved å falle til ro i deg selv, gi slipp på plagsomme tanker, overveldelse og stress - og oppdag at du er det stille nærværet bakenfor tankene dine. Under Satsang har vi fokus på å skape direkte erfaring med et helt våkent sinn - der du oppdager at du er nærværet inne i deg selv.

I løpet av et døgn sklir vi inn og ut av ulike tilstander av bevisstheten; fra dyp søvn om natta, til drømmesøvn på morgenkvisten og til våken tilstand. Men selv i våken tilstand er vi i en slags drømmetilstand der vi er identifisert med egne tanker og et falskt ego. Når vi våkner opp fra den våkne tilstanden oppdager vi at vi har vært i en våken drøm som er bygget opp av illusjoner om hvem du og jeg er. På et øyeblikk kan du våkne opp til en ny form for bevissthet der du er nærværet inne i deg selv - der du blir vitnet som ser deg selv og alt du er.

Du inviteres til å se deg selv fra et helt nytt perspektiv - og oppdage at du har evnen til å se verden fra en baksynt vinkel. Verden slik du kjente den i våken tilstand blir snudd på hodet. Du blir kjent med din råe sans der du ser verden slik den er uten tolkning.

Satsang er et møtested der en gruppe mennesker møtes for å være våkne sammen - og utforske den nye dimensjonen du har tilgang til. Fra januar til juni har du muligheten til å bli med på Satsang med Renate Lyse, som jobber som spirituell veileder, gestaltterapeut MNGF og sertifisert oljelærer.

Registrer deg for å få gratis tilgang til Satsang

Trykk på knappen, skriv inn navn og e-post, så sender jeg deg link til Satsang i god tid før vi møtes på nett.

Oversikt over Satsang; dato og innhold

Datoer på nett

Tirsdag 29. januar kl. 18.00

Tirsdag 26. februar kl. 18.00

Tirsdag 26. mars kl. 18.00

Tirsdag 23. april kl. 18.00

Tirsdag 28. mai  kl. 18.00

Tirsdag 18. juni  kl. 18.00

 

Satsang #1 Overblikk

Januar

 

Januar: Tema Overblikk

Vekst kommer når du blir oppmerksom på det du ikke ser.

Nett: Tirsdag 29. januar kl. 18.00 

 

Satsang #2 Intensjon

Februar

 

Februar: Tema Intensjon

Dypt inne i oss finnes det en subjektiv strøm av bevissthet som forankrer oss en hverdag som stadig er i forandring. Når du får kontakt med din egen livsstrøm, kan du styre deg selv gjennom en følt intensjon i stedet for fra en isolert tanke som er forankret i en illusjon.

Nett: Tirsdag 26. februar kl. 18.00 

Satsang #3 Medfølelse

Mars

 

Mars: Tema Medfølelse

Det finnes ingen som er under eller over deg; vi er alle sammen medmennesker som er like mye verdt. Når du kan møte deg selv med dyp medfølelse får du kontakt med din iboende verdi. Da slutter du å kjempe for å øke egenverdien din; du oppdager at verdien din er konstant og ukrenkelig uavhengig av hva som har hendt deg.

Nett: Tirsdag 26. mars kl. 18.00 

Satsang #4 Ikke-dømmende

April

 

April: Tema Ikke-dømmende

Legg tankene til side for et øyeblikk. Se verden slik den er uten å tolke eller dømme. Du vil oppdage at nærværet du søker i andre er i deg selv, og siden alle har samme nærvær og er laget av samme bevissthet er det ingenting å dømme.

Nett: Tirsdag 23. april kl. 18.00

 

Satsang #5 Vitnetilstand

Mai

 

Mai: Tema Vitnetilstand

Livet er som å stå på en scene å spille ulike roller; forelder, partner, et mors barn, en venn, kollega og alle andre ulike lag du har i deg selv. Med ett oppdager du at du også sitter i salen og betrakter deg selv, som om du er endel av publikumet. Du ser deg selv klart - det gir deg en frihet til å ta av deg de maskene som ikke lenger tjener deg.

Nett: Tirsdag 28. mai  kl. 18.00

Satsang #6 Kreativ

Juni

Juni: Tema Kreativ

Noe hender, du reagerer uten å reflektere. Du er reaktiv. Det er en kraft som får deg til å handle uten at du er deg selv bevisst. Ta kraften ut av kreativ og sett den først. Da får du kreativitet i stedet for reaktivitet. Du er din egen skaperkraft. Hva vil du bruke den til?

Nett: Tirsdag 18. juni  kl. 18.00

 

Bli med på Satsang

På nett:
Få tilgang direktesendt Satsang med Renate Lyse på Zoom helt gratis.
 Registrer e-posten din ved å trykke på en knapp fra denne siden - og få tilsendt link.

Nettportal med opptak
Få tilgang til en nettportal med alle opptakene. 
Du kan kjøpe tilgang til nettportalen for 1200 kr.

 

MER INFORMASJON

I årevis har jeg, Renate, studert den arketypiske prosessen for endring gjennom å studere blant annet Eckhart Tolle, Gangaji, Mooji, Neal Donald Walsch, Deepak Chopra, Joseph Cambells Heltereise, Brene Brown sin Rising strong-prosess, endringsteorien i gestaltterapi - og min egen dype prosess over 20 år. Ut av dette at jeg dratt ut den røde tråden - prosessen til et våkent sinn.

Når du har sett verden gjennom et våkent sinn, kan du aldri gå tilbake til en våken drømmesøvn igjen. Å bli våken fører med seg en varig endring som blant annet gir deg beskyttelse mot overveldelse, stress og kaos-følelser. Du lever enten på innsiden av "the matrix" der du er blindet av identifisering med tanker eller du lever på utsiden fordi du har våket opp og du ser "the matrix". Er du klar for å ta "pillen" som får deg til å våkne?

I løpet av et døgn sklir vi inn og ut av ulike tilstander av bevisstheten; fra dyp søvn om natta, til drømmesøvn på morgenkvisten og til våken tilstand. Men selv i våken tilstand er vi i en slags drømmetilstand der vi er identifisert med egne tanker og et falskt ego. Når vi våkner opp fra den våkne tilstanden oppdager vi at vi har vært i en våken drøm som er bygget opp av illusjoner om hvem du og jeg er. På et øyeblikk kan du våkne opp til en ny form for bevissthet der du er nærværet inne i deg selv - der du blir vitnet som ser deg selv og alt du er.

Du inviteres til å se deg selv fra et helt nytt perspektiv - og oppdage at du har evnen til å se verden fra en baksynt vinkel. Verden slik du kjente den i våken tilstand blir snudd på hodet. Du blir kjent med din råe sans der du ser verden slik den er uten tolkning.

Alle mennesker er alltid i endring, og endring foregår i ulike steg. Av og til hopper vi fram og tilbake, noen gang blir vi stående faste. Mitt fokus er å forstå hva du trenger for å komme deg videre i din egen endringsprosess. Den røde tråden som går gjennom endringsprosessen har jeg valgt å kalle Den gode omvei; den går gjennom seks livspraksiser som tar deg gjennom endring og som leder til et våkent sinn. 

Disse seks livspraksisene er #1 Overblikk, #2 Intensjon, #3 Medfølelse, #4 Ikke-dømmende, #5 Vitnetilstand og #6 Kreativ. Fra januar til juni møtes vi en gang hver måned - i alt seks ganger - der hver Satsang har disse seks livspraksisene som tema. I januar er det livspraksisen Overblikk som er tema, i februar er det Intensjon, i mars er det Medfølelse, i april er det Ikke-dømmende, i mai er det Vitnetilstand og i juni er det Kreativ. På den måten kan du følge din egen heltereise gjennom Satsang.

HVEM ER DETTE FOR?
Du er klar for å virkelig begynne å leve - og sette deg selv først gjennom å prioritere ditt eget nærvær og din spirituelle oppvåkning.

Tilbudet er tilrettelagt både for deg som bor langt unna Trondheim og som ikke har mulighet til å møte fysisk, men som likevel ønsker å delta på samlingene. Og dette er for deg som bor i nærheten og som ønsker å møtes lokalt. 

HVEM ER DETTE IKKE FOR?

Disse samlingene krever at du er klar for å se deg selv med et våkent sinn. Er du avhengig av livsløgner, undertrykker deg selv eller ikke er opptatt av spirituell oppvåkning er ikke dette for deg.


HVA BESTÅR TILBUDET AV? GI MEG ALTERNATIVER!
Velg mellom 2 alternativer.

På nett
Vi møtes en tirsdag i slutten av måneden i klasserommet mitt på nett (Zoom). 

Nettportal med opptak
Ønsker du opptak av Satsang? Kjøp tilgang til nettportalen der du vil finne alle opptakene.

Hva koster det?
- Prisen for nett er gratis.
- Prisen på nettportalen  koster 1200 kr.


HVORDAN MELDER DU DEG PÅ?
Alternativ 1 - på nett 
Meld deg på ved å registrere e-posten din. Bruk knapp på denne siden.

Alternativ 2 - nettportal
Betal tilgang til nettportalen her.

Jeg, Renate Lyse, jobber som spirituell veileder, gestaltterapeut og sertifisert oljelærer. Les mer her.

Har du spørsmål?
Send meg gjerne en melding på e-post [email protected] eller send en melding på Messenger.

Registrer deg for å få gratis tilgang til Satsang

Trykk på knappen, skriv inn navn og e-post, så sender jeg deg link til Satsang i god tid før vi møtes på nett.

Close

50% Complete

Registrer deg som mottaker av epost, og få gratis link til Satsang.

Skriv inn navn og e-postadresse, og få tilsendt link til Satsang på e-post.