Sansevar® workshop

Naturen har en stille stemme som snakker gjennom deg. Bli med oss på en oppdagelsesreise inn i stillhet og tilstedeværelse.

Finn veien inn til hvile

Velkommen til workshop i Trondheim 5. juni 2019

Renate Lyse, gestaltterapeut MNGF og Kari Vikhammermo, yogalærer, inviterer deg til å bli med inn i et stille rom der du kommer i kontakt med deg selv. Gjennom stille sansing og myke bevegelser skapes en opplevelse av ro og harmoni; en følelse du tar med deg hjem.

Vi skal inn i ulike øvelser, som meditasjon og yoga, og du blir varsomt utfordret på å kjenne etter hvordan du egentlig har det. Det blir et møte med store spørsmål og mye rom til undring over hvem du blir - i møte med verden. 

Målet med workshopen er å bli mer tilstede i kroppen og i øyeblikket. Det kan gjøre deg mer fredfull og tilstede i hverdagen.

 

 

 

 

 

 

Praktisk informasjon:

Dato: Onsdag 5. juni 2019
Tidspunkt: Kl. 10.00 til 16.00
Adresse: Johan Tillers vei 2, 7072 Heimdal
Mobil ved spørsmål: 48508046 

Ta med din egen yogamatte,  lunch og myke klær. Vi oppfordrer til å ta med vegitarmat. Lunch mellom kl. 12 til 12.30. Vi tar med te og frukt.

Du får utdelt en jordende oljeblanding i en 3 ml roller når du kommer. Har du eteriske oljer, ta dem gjerne med.

Etter workshopen kan du bli med ut på en liten middag, før turen går videre til Summer Tour for den som ønsker å være med der. Billetter til Summer Tour kan kjøpes her. Middag betales av den enkelte. 

 

 

 

 

Kari Vikhammermo
yogalærer

Jeg holdt på med yoga i 22 år, og utdannet meg til yogalærer i 2014. Jeg oppdaget eteriske oljer og naturlig hudpleie, kosmetikk og vaskemidler da jeg var 18-20 år fordi jeg har en miljøbevisst onkel. Gjennom doTerra har jeg fornyet bekjentskapet med oljene, og jeg liker den helhetlige tankegangen og de mange bruksområdene.

Renate Lyse
gestaltterapeut MNGF

Jeg elsker å hjelpe mennesker med å finne veien tilbake til seg selv; gjennom tilstedeværelse og sansing. Det er så mye vi mister når vi bare lever inne i hodet, og vi får tilgang til en helt ny dimensjon når vi blir tilstede her og nå. Jeg jobber som gestaltterapeut, sertifisert oljelærer og er partner med doTERRA.

Sett deg opp på venteliste, så tar vi kontakt når det nærmer seg ny workshop.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.