Jobb med meg - og få dypere innsikt i deg selv.

La meg lese deg intuitivt - og hjelpe deg med å se hvilke blokkeringer som holder deg adskilt fra den naturlige strømmen av kjærlighet. 

Hva får du?

Ved å bestille en individuell time, får du min fulle oppmerksomhet der jeg deler intuitiv informasjon som kommer opp i meg i møte med deg. Jeg leser fødselskartet ditt ut fra 13 tegns astrologi - og hjelper deg til å bli bevisst hvordan du kan få mer flyt, glede og latter inn i livet ditt.  

Visste du dette?

Dagens astrologi - med 12 stjernetegn - bruker ikke stjernetegnene slik de faktisk er plassert på himmelen. I stedet jobber de ut fra et eldre system fra Babylons tid. 

2000 år før Kristus tegnet prestene opp det astrologiske systemet ut fra hvordan stjernetegnene var plassert på himmelen. Siden den gang har jordens akse forskjøvet seg, og vi har nå en sirkel rundt jorden som består av 13. tegn. Det 13. stjernetegnet kalles Ophiuchus. 

Når vi bruker 13. tegn i dyresirkelen får vi en vridning på det astrologiske fødselskartet. Kanskje har du hatt feil stjernetegn hele livet? Vet du hvordan ditt egentlige astrologiske fødselskart med 13. tegn ser ut?

Stjernetegnene i fødselskartet ditt korresponderer med de 12 meridianene i kinesisk medisin. Ved å lese fødselskartet ditt, kan jeg hjelpe deg til å se deg selv i et annet lys. Du får også tips om hvilke meridianer i kroppen din som trenger ekstra fokus og omsorg, for å åpne opp for mer flyt i kroppen. Jeg hjelper deg også med å finne ulike akupunkturpunkt og eteriske oljer du kan bruke i hverdagen. 

Stjernetegnene og meridianene i kroppen, henger også nøye sammen med Livets tre i Kabbala. Hver av de 13 energisentrene rundt kroppen danner et nett av ulike energibaner som flyter rundt kroppen din i en Sefære. Energisentrene henger også sammen med tarotkortene, som blir et intuitivt instrument vi kan bruke for å kommunisere med en dypere bevissthet i oss.

Min påstand

Jeg arbeider ut fra denne bærende ideen:

Du har en stille stemmen som vet det hodet ikke skjønner - og denne indre stemmen kan vi snakke med.

Jeg arbeider med et biospirituelt energisystem som inkluderer alt inn i en større helthet. Dette systemet kaller jeg BioSpirit - der målet er å løfte fram den stille stemmen som vet det hodet ikke skjønner.

Bestill time

Når du bestiller time, forbereder jeg meg godt på forhånd der jeg leser fødselskartet ditt gjennom BioSpirit systemet. Jeg leser deg intuitivt gjennom 13. tegn astrologi, 6 element kinesisk medisin, energibanene i Sefæren rundt kroppen din og gjennom guiding fra tarotuniverset. Etter at jeg har lest deg intuitivt, setter vi opp en time der vi snakker om det som kommer fram. Når du bestiller time, kan du gjerne stille spørsmål som vi går i dybden av under samtalen. Bruker du eteriske oljer, så hjelper jeg deg med å lage oppskrift på en oljeblanding og viser deg hvilke punkt på kroppen du kan aktivere for å komme raskere i gang med endringsprosessene du står i. 

Mitt ønske er ikke å fortelle deg hva som er galt med deg, fordi jeg tror du er perfekt akkurat slik du er. I stedet er jeg opptatt av å støtte deg i å bli enda mer deg selv, slik at du får tro på deg selv og kan stake ut din egen vei.

Hva sier andre om Renate Lyse?

Torill Kuhne

Ekte og ærlig

Renate bærer med seg omfattende kunnskaper og visdom. I dypet av min sjel har det vekket jubel, ikke minst gjennom denne gjenkjennelige "ekthet", som vi alle kan føle når vi møter den, at her har vi å gjøre med et menneske som vil det vel, vil sannhet, og som er i kontakt med sitt eget fundament av innsikter.

Marte H. Pedersen

Lytter og utfordrer

Jeg ser på Renate som varm, snill, gavmild, åpen, ærlig, autentisk, spennende, kunnskapsrik, genial, engasjerende, inspirerende, oppfinnsom, løsningsfokusert, handlekraftig og utviklingsorientert. Hun ser mennesker, møter, lytter, forstår og utfordrer.

Berit Johansen

Kunnskapsrik og flink

Renate er ei dame som er kunnskapsrik og flink i det hun gjør, hun gir mye av seg selv, av og til for mye! Dette er ei dame som jeg har stor respekt for jobben hun gjør, og jeg er glad for å være i hennes gruppe, for jeg har lært så mye og fått mye hjelp.