Flowaton

med Renate Lyse 

Meld deg på

Slipp sjelskrafta løs - og finn flyt!

10 dager med flyt i takt med sjelen

Oppdraget, om du velger å si ja, vil lære deg å kommunisere med din egen energi slik at du kan frigi stagnert energi og leve i flyt og i harmoni med sjelen.

Vi starter mandag 24. august kl. 10. De 50 første som melder seg på får en pdf med akupunkturpunkt og forslag til eteriske oljer, som vekker opp sovende livsenergi i kroppen.

I løpet av FLOWATON får alle:
- 10 dager med utfordring i å leve i flyt der du lever i harmoni med din egen sjel, gjennom å skape sammenheng mellom følelser, sinn og kropp.
- 3 aktiveringer av det 8. chakra som vil skape mer flyt.
- E-bok om å lage kontrakt med din egen sjel.
 

Dette er en utfordring for deg som har lyst å leve i dialog med din egen energi, slik at du kan komme tilbake til en aktiv hverdag uten å miste kontakten med det stille og levende nærværet i deg selv som late sommerdager skaper. 

Du vil lære å fysisk se hvordan din egen energi gir slipp på stagnert energi og kommer over i flyt. Vi skal skape balanse, som kombinerer å gjøre med å være for å skape flyt i energien i kropp, følelser og sinn. Når det blir flyt i disse delene av deg selv, aktiveres det 8. chakraet som er stedet hvor den universelle kjærlighetskrafta strømmer inn i sjelen. I ti dager blir du inspirert til å leve nærmere deg selv slik at du kan gå inn i høsten med sjelefred. Selv om late sommerdager er over, kan du ta med deg den fredfulle tilstedeværelsen inn i en aktiv hverdag. Du trenger ikke miste roa du fant i sommer, selv om sommeren er på hell. 

Det kommer til å bli tre ulike oppgaver for å hedre sjelen hver dag i 10 dager. Hver dag blir det innsjekking i gruppa - slik at du blir inspirert til å ta ansvar for å gå i pakt og i takt med deg selv! Du velger selv hvilke oppgaver du velger å ta - og med hvilken intensitet du ønsker å gjennomføre.

Når du lytter til sjelen, oppstår det en resonans i kroppen, hjertet og sinnet som gjør at du følger ditt indre kompass. Du kan begynne å føle hvordan energien lever i og rundt deg, og en hel ny verden åpner seg opp. 

Skap klarhet

Sjelen blir sjelden hørt i en hverdag full av støy. Men dersom du lager en kontrakt med sjelen, har du laget deg et holdepunkt som åpner opp for klarhet om hvordan du egentlig ønsker å leve. 

Finn rytme

Det er lett å la gjørelista ta over i en hverdag med krav og mas. Men å finne hvile er også et ansvar vi må ta, slik at vi kan veksle mellom aktivitet og tid for ro. I disse ti dagene skal vi trene på å finne en indre stemme, som gjør at vi lytter innover til vår egen rytme. 

Lev i flyt

Flyt skapes når sjelen, hjertet, sinnet og kroppen er i sammenheng - og alle delene vil det samme. Da slår du gnister - og du henter energien din fra den spirituelle krafta du har i ditt indre. 

Den største utfordringen av alle er å være nær deg selv i en verden som trenger at du skal være der for dem.

Tre oppgaver for å hedre sjelen hver dag i 10 dager

Etter at du har laget deg din egen kontrakt med sjelen, skal vi flyte inn i å veksle mellom aktivitet og ro på en måte som skaper sammenheng mellom sjelen, hjertet, sinnet og i kroppen. 

De tre oppgavene (eller de du velger å ta) skal du skrive ned i kontrakten, og hver dag i 10 dager blir vi å dra deg inn i en flyt som gjør at du løfter deg selv opp i en tilstand med flyt. Du designer selv innholdet i oppgavene slik at de er i tråd med din egen sjelskontrakt.

Det er vanskelig å løfte seg selv alene. Men sammen med andre vil du finne inspirasjon til å holde deg selv ansvarlig.

#1 Følelser

Fokus for den første oppgaven er å bli bevisst hvilke følelser som lever inni deg, og hvilke stagnerte følelser det er på tide å slippe fri. Følelser er energi i bevegelse. 

Daglig aktivitet du kan bli inspirert til å velge er: meditasjon, sanseøvelser, forløsning med eteriske oljer og chakrabalansering.

#2 Sinn

Fokus for den andre oppgaven er å bli bevisst hvilke tanker som fyller deg, og hvilke tanker som lager illusjoner som holder deg nede. Kan du gi slipp på tankene?

Daglig aktivitet du kan bli inspirert til å velge er: bruke tarot, skrive journal eller lage kunstuttrykk over hvilke tanker som kommer hver dag.

#3 Kropp

Fokus for den tredje oppgaven er støtte kroppen i å flyte naturlig mellom aktivitet og hvile. Vi skal også ha fokus på detox med eteriske oljer og hvordan du kan få mer energi.

Daglig aktivitet du kan bli inspirert til å velge er: rytmisk aktivitet i 4 minutter x 4 perioder, gjennom dans, turgåing eller hjemmetrening.

Å lære og kommunisere med egen energi er som å gå fra å se alt i gråtoner - til å plutselig se alle fargene i regnbuen.

Eteriske oljer, kabbala og tarot

Har du lyst å lære hvordan du kan kommunisere med din egen energi?

Ved å bruke eteriske oljer fra doTERRA, akupunkturpunkt, chakrasystemet, kabbala, tarot og en pendel kan du lære deg å kommunisere med din egen energi på en effektiv, konkret og morsom måte. Få en smakebit under Flowaton!

Få tre aktiveringer av det 8. chakra - sjelskrafta. 

I løpet av utfordringen blir det tre ulike møter på zoom med aktivering av det 8. chakra og et avslutningsmøte for å feire at vi kom i mål. Det 8. chakra er stedet hvor din personlige frekvens, som skapes av de sju chakrane du har i kroppen, møter sjelekrafta og Den universelle kjærlighetskrafta. Fra det 8. chakraet kan du få tilgang til sjelens agenda her på Moder Jord. De tre aktiveringene åpner og integrerer de sju chakraene. Dette åpner opp for en helhetlig opplevelse av din egen frekvens; din sjelekraft.

Vi skal:
1. Rense energien i auraen og frigi stagnert energi ved å bruke eteriske oljer på akupunkturpunkt. Du får en oljeprotokoll du kan bruke når du føler deg overveldet av andres energi.
2. Bruke kabbala og pendel under chakrabalansering for å integrere alle chakraene inn i en helhet.
3. Aktivere sjelskraften på cellenivå i kroppen.

Få e-bok om å lage kontrakt med sjelen

Den første dagen bruker vi til å jobbe igjennom ei e-bok der du lager en kontrakt med din egen sjel. I e-boka vil du finne en prosess som tar deg igjennom kontraktskrivingen. Du vil stå igjen med klarhet i hva du trenger og hvilke tre oppgaver du trenger å ha fokus på for å skape flyt, energi og balanse. E-boka inneholder også informasjon om avbalansering av chakraene ved hjelp av eteriske oljer, kabbala, tarot og pendel. 

Ta vare på kroppen med kjærlighet

Det er lett å glemme at sjelen din er her for å levendegjøre din agenda her på Moder Jord - gjennom å leve i din kropp. Derfor skal vi ta vare på kroppen gjennom å veksle mellom rolig og aktiv trening - for å komme oss i form. Har du fått litt ekstra vekt etter sommeren, så bli med å ta av vekt sammen med oss. Det blir også fokus på detox og hverdagsrutiner.

Forskning viser at 4x4, med veksling mellom fire minutter aktiv trening og fire minutter rolig trening, er spesielt gunstig for helsa. Du blir inspirert til å komme i gang med vekselstrening - ut fra ditt nivå - slik at du kan bygge opp kroppen over tid. Du kan bruke steppkasse, gå i trapp, danse, gå tur i skogen eller gjøre yoga 4x4.

Praktiske detaljer

Mandag 24. august kl. 10.00 starter vi opp. Da sender jeg live fra kursgruppa på Facebook der vi lager kontrakt med sjelen. De to første dagene går med til forberedelser og planlegging.

Onsdag 26. august starter vi med 10 dager der vi har fokus på å gjennomføre de daglige oppgavene vi har satt opp i kontrakten med sjelen. Du sjekker inn i en egen daglig tråd der du deler med oss hva du har gjort gjennom tekst eller bilde.

Datoer for de tre aktiveringene blir torsdag 27. august, søndag 30. august, torsdag 3. september. Avslutningsmøtet med fest blir søndag 6. september. Alle nettmøtene blir kl. 19.00 og foregår på Zoom. Opptak legges ut i gruppa.

Ønsker du å bruke de samme verktøyene som jeg kommer til å bruke under Flowaton, kan du vurdere å få tak i (du trenger ingenting av dette for å delta):

  1. En stepkasse for å trene 4x4 intervalltrening hver dag. 
  2. Eteriske oljer fra doTERRA. Vi skal bruke oljene til å rense energifeltet i og rundt kroppen, og for å gi slipp på stagnert energi. Jeg kommer til å bruke eteriske oljer under de tre aktiveringene. Du trenger de ikke for å bli med, men jeg anbefaler varmt å ta med oljer. Jeg anbefaler å bruke doTERRA fordi de er rene og har rett frekvens.
  3. En pendel. Utskrift av kabbala for bruk til chakrabalansering får du med i e-boka.

Alt innhold i facebook-gruppa blir liggende tilgjengelig fram til søndag 23. september. 

Prisen er 111 kr fram til 23. august. Etter det øker den til 2222 kr. Meld deg på nå!

Bakenfor all støy finner du din egen JegER-bevissthet. Fra det stedet i deg selv har du alltid tilgang til indre fred, rytme og flyt.

Si ja til sjelen din

Den stille stemmen til sjelen forsvinner raskt i en hverdag hvor du ikke har tid til deg selv. Sett av tid til å lytte nå.

De 50 første som melder seg på får en pdf med akupunkturpunkt og forslag til eteriske oljer, som vekker opp sovende livsenergi i kroppen.

 

Utløpt tilbud

Mellom påvirkning og reaksjon er det et tomrom, i det rommet venter sjelen din.

Hei! Mitt navn er Renate Lyse, og jeg jobber som spirituell terapeut og oljelærer. I en periode av livet mitt slet jeg med å leve i pakt og i takt med meg selv, fordi jeg ikke tok sjelen min på alvor. I dag jobber jeg for at alle jeg vandrer et stykke på veien sammen med, skal oppleve magien ved å senke tempoet så mye at de kan lytte til sin egen intelligente sjel. Den er der hele tiden. Du må bare bli helt stille i deg selv for å lytte. Jeg vandrer gjerne et stykke sammen med deg - og støtter deg i å gjøre små og store gjennombrudd på din egen vei.

Min invitasjon er å oppdage at du alltid har hatt i deg det du lengter etter å finne der ute. Du trenger ikke endre deg, alt du trenger er å bli mer av det du allerede er.

Jeg er 45 år, utdannet gestaltterapeut og allmennlærer, og i de siste tre årene har jeg engasjert meg i å støtte mennesker i å oppdage at de allerede er ekstraordinære bare ved å være den ekstra ordinære de er i øyeblikket.

Torill Kuhne

Da jeg for noen måneder siden for første gang kom over noe Renate delte på Facebook, ressonerte det umiddelbart i meg. Udramatisk og ydmykt delte hun modig egne dype erfaringer. Jeg tok kontakt, og har siden mer og mer blitt klar over hvilke omfattende kunnskaper og visdom Renate bærer med seg. I dypet av min sjel har det vekket jubel, ikke minst gjennom denne gjenkjennelige "ekthet", som vi alle kan føle når vi møter den, at her har vi å gjøre med et menneske som vil det vel, vil sannhet, og som er i kontakt med sitt eget fundament av innsikter. Renate avdekker, viser vei og åpner dører på en inkluderende, trygg måte, inn i fellesskapet hun lager rom for, hvor det er for alle å komme i kontakt med sin visdom. Jeg kjenner jeg kommer mer og mer hjem i meg selv gjennom alt det Renate så fantastisk og raust formidler for heling og vekst, og er inderlig takknemlig for at våre veier krysset hverandre. 

Marte Hjelmeland Pedersen

Som person ser jeg på Renate som varm, snill, gavmild, åpen, ærlig, autentisk, spennende, kunnskapsrik, genial, engasajerende, inspirerende, oppfinnsom, løsninsfokusert, handlekraftig og utviklingsorientert. Hun ser mennesker, møter, lytter, forstår og utfordrer.

Jeg vil si at hun kan se mennesker på et dypere plan, hun har stor innsikt og forståelse og har veldig mye kunnskap om hvordan vi mennesker fungerer på alle plan. Hun tar ikke seg selv så høytidlig, og det er befriende.

Hun er en dyktig formidler, og lever som hun lærer. Hun kan formidle den roen som hun vil lære mennesker å finne i seg selv, ved å være den roen, og hun fremstår som veldig jordnær og stødig. I den senere tid har jeg opplevd henne som mer livfull, engasjert og inspirert, og tempoet i formidlingen gjenspeiler seg i dette, og dette smitter over på meg.

Renate er flink til å bruke bilder i sin formidling, og det har gjort det lettere for meg å forstå og huske det hun lærer bort. Hun har stor evne og kapasitet til å tilegne seg ny kunnskap og kompetanse og deler raust det hun har lært. Hun har stor evne til å se sammenhenger, se ting på nye måter, og sette sammen ting hun har lært på en ny og spennende måte.

Renate er som en mentor, en som har gått foran. Hun har gått veien. Hun har funnet ro i seg selv. Hun viser at livsenergien er i flyt, og at hun takler motgang og ser læringen i det som skjer henne. Hun har bein i nesa, og er ikke redd for å si ifra og stå opp for seg selv. Hun tar egne valg, prøver seg frem, finner løsninger, tester ut, og vi andre kan lære av henne og sammen med henne.

Det har vært spennende og inspirerende å følge Renate gjennom de fire siste åra, og se hvordan hun har utvikla og endra seg i takt med stadig økende bevissthet, innsikt og opplysning, og jeg kjenner at jeg har utvikla og endra meg i takt med henne. Det har vært spennende å følge henne i prosessen der hun stadig har turt å vise mer av sine mange flotte sider og ikke minst den spirituelle siden. Hun har hjulpet meg å forstå, se og kjenne hvem jeg egentlig er, og få kontakt med sjelen.

Renate er en av de som har hjulpet meg mye med å finne ut av meg selv, og til å finne en så dyp ro i meg selv som jeg før ikke trodde eksisterte. Jeg anbefaler Renate på det varmeste, både som terapeut, oljecoach og kursholder.

Berit Johansen

Renate er ei dame som er kunnskapsrik og flink i det hun gjør, hun gir mye av seg selv, av og til for mye! Er det noe jeg lurer på så får jeg svar, og er jeg ikke i form så er hun veldig forståelsesfull og tålmodig når jeg trenger hjelp.
Dette er ei dame som jeg har stor respekt for jobben hun gjør, og jeg er glad for å være i hennes gruppe, for jeg har lært så mye og fått mye hjelp.

Jeg kan fortelle litt om hva hun har hjulpet meg med. Hun har fått meg til å bli bevisst på at jeg er der jeg skal være. Jeg er meg selv og er ikke redd for å vise det. Jeg snakker om oljer og ånder uten å føle meg dum og rar. For jeg tror på det, det er den jeg er. Jeg er ikke redd for å vise meg selv.

Jeg har gått å lurt på hvordan jeg skal stå i meg selv, være i meg selv. Jeg lurte på hva hun mener med "å være i seg selv" - og hvordan kommer jeg dit? Men jeg var jo der! Jeg måtte bare bli bevisst det og det ble jeg!

Signy Steinbakken

En av grunnene til at æ starta å følge Renate Lyse var hennes måte å snakke om Heltens reise gjennom livet på - for de som ønsker å gå i dybden på sitt eget Selv - og da særlig dersom Selvet har blitt lagt øde på et tidspunkt i livet. Ho forklarer reisen tilbake til å bli hel, på en måte som gjør at lyspæra blinker - iallefall hos meg.

I 8 Chacra Tribe har vi vært med på utfordringer som #egenkjærlighet og #JegEr - der det plutselig løysna for min kreative åre - etter lang tids tørke. Jo mer personlig det blei, jo mer innså æ at det trenger et større format. At prosjektet må ferdigstilles før det e klart til å deles. Når man legger ut på sin egen heltereise, behøves det iblant modningstid og litt andre rammer. Men uten denne inspirasjonen, ville æ ikke lagt ut på denne reisen - så tusen takk Renate.

Meld deg på i dag

Oppstart 24. august kl. 10.

De 50 første som melder seg på får en pdf med akupunkturpunkt og forslag til eteriske oljer, som vekker opp sovende livsenergi i kroppen.

 

Utløpt tilbud!