En podcast om sjelskraft

Terapeut med mirakler


Episode 13: Ta tøffe valg ut fra kjærlighet til deg selv

PUBLISERT 2. SEPTEMBER 2020 | RENATE LYSE | ALLE EPISODER

 

I denne episoden utforsker vi hvordan du kan ta valg ved å sette deg selv først. Vi går inn i forvandlingsprosessen fra indre uro til å bli sårbarsterk, der du går fra å være identifisert med tankene dine til å bryte ut og oppdage at du egentlig har vært like fri som sommerfuglen hele tiden. Vi snakker om å ta ansvar og valg ut fra kjærlighet - i stedet for å være trollbundet av illusjoner og tanker. 

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Gir ro

Renate har en behagelig stemme og forklarer så interessant og tydelig. Det tar tid å forstå det Renate snakker om og det er derfor nyttig å begynne med begynnelsen, altså med de første episodene. Kanskje er det vanskelig uansett å forstå alt, da mye av det Renate snakker om må erfares. Det som hjelper meg å forstå er at jeg har erfaring med personlig utvikling gjennom meditasjon. Dette er en podcast verd å lytte til for å finne ut om den kan være til hjelp i egen utvikling.

Sankeliv

Lytt til denne om du ønsker. Jeg syns den er helt fantastisk bra.

Mona Velten

Jeg gleder meg til hver podkast som kommer fra Renate. Det gir med så mye å lytte til det hun formidler. Tar til meg esensen, lar den vokse i meg. Gir meg inspirasjon til å gå min vei i livet. Finne meg, Bli den beste versjon av meg.

Dagrun

Delta i diskusjonen:

>