Bio-hacking; løsningen på kronisk stress

Ingenting virker, sier du. Det er håpløst, sa du. Bli med på et direktesendt kurs på nett der du får en løsning på kronisk stress som faktisk virker.

Gåten om kronisk stress er avslørt

Har du lyst å leke mer med barna dine uten å få den slitne følelsen? Tenk å kunne dra på kafe med venner - og kjenne hvor deilig det er å ha overskudd etterpå! Det er mulig å bli kvitt kronisk stress i kroppen, som er en av hovedårsakene til at du blir så sliten. Bli med på et direktesendt kurs på nett der du lærer hvilke knapper du kan trykke på for å roe ned kroppen og få mer energi. Oppdag hvor enkelt og morro det kan være å få mer energi - og hvor godt det er å ha overskudd til det du har lyst å gjøre!

Forstå kortisol-sammenhengen

Når du har kronisk stress i kroppen din har du høye konsentrasjoner med kortisol og adrenalin i blodet, som forstyrrer fordøyelsen, energiproduksjonen og søvnen din. Når du forstår hvordan du kan dempe kortisolproduksjonen vil du få mer energi helt naturlig. Forbered deg på å le mer og få et mer morsomt liv!

Bio-hacking; stressdetox som virkelig hjelper

Hemmeligheten ligger inne i cellene dine. Å leve med kronisk stress over mange år programmerer cellene dine til å forsvare seg, men over tid blir du veldig sliten fordi cellene dine ikke lenger produserer nok energi. Lær hvordan du kan omprogrammere cellene dine innenifra ved hjelp av potente virkestoffer i eteriske oljer med høy kvalitet.

Bli kjent med deg selv på ny

Har du levd med kronisk stress over lang tid, så har du tilpasset deg et liv med slitenhet, smerter og dårlig søvn. Det gir redusert livskvalitet. Selv om det er ubehagelig, så blir du vant til rollen som Den slitne. Men du er ikke diagnosene dine. Hva skjer når du skal bytte til en ny rolle der du har mer energi? Hvem blir du da?

Bli med på direktesendt kurs

Kurset går i en egen lukket facebook-gruppe med fem direktesendte undervisningstimer direkte i gruppa. Du får med en egen arbeidshefte til hver sending. Videoene får du til odel og eie, og du kan laste de ned etter at kurset er ferdig. Du får også med en boks Mito2Max® Energy & Stamina Complex som en gave, som vil støtte deg i å få mer energi. Dette kosttilskuddet inneholder Alpha Lipoic Acid som gir mat til mitokondria, som er kraftverket som lager energi inni cellene. 

Bio-hacking handler om å finne nye måter å justere bioenergien i kroppen din på, slik at du kan leve med hele deg. I dette kurset jobber vi helhetlig med kropp, sjel og sinn. Du får også tips om eteriske oljer, men du trenger ikke oljer for å være med på kurset. 

 

Nettkurset er delt opp i fem direktesendte sendinger:

1

Energiboost

Lær hvordan du kan tilbakestille kroppen din helt konkret slik at du får mer energi. Vi ser på prosessene på innsiden av kroppen og i cellene. Slå av stresset i cellene dine - og slutt å være så sliten hele tiden. Du lærer hvordan du kan støtte deg selv når det røyner på; både gjennom egenkjærlighet og naturlig komponenter i eteriske oljer.

Sendes mandag 13. mai kl. 11.00

2

Gi slipp

Det er alltid en årsak til at kroppen er sliten; kanskje bærer du på ting det er på tide å gi slipp på. Når du forstår sammenhengen mellom livssår/traumer og de uforståelige reaksjoner som kan komme både emosjonelt og i kroppen, er det mye enklere å gi slipp. Du gjenkjenner det som skjer og kan gå gå videre. Gi slipp på skam og selvkritikk. Lær hvordan du kan møte deg selv på en helt ny måte.

Sendes onsdag 15. mai kl. 11.00

3

Nærværet i deg

Lær om hvordan dissosiasjon påvirker evnen din til å være i kontakt med deg selv og andre. Dissosiasjon betyr at du bryter kontakten og forsvinner innvendig. Du er tilstedet fysisk, men innvendig har du gjemt deg bort. Når dissosiasjon har blitt en overlevelsesstrategi, er det på tiden å finne en ny strategi. Lær hvordan du kan jobbe for å bli hel igjen. Å helbrede betyr å gjøre hel. Du vil oppdage at du har et nærvær inne i deg som guider deg igjennom prosessen. Vi ser også på hvilke eteriske oljer som trenger igjennom flight, fight or freeze responsene.

Sendes mandag 20. mai kl. 11.00

4

Kronisk stress detox

Få løsningen på kronisk stress; fra flere ulike perspektiver. Kronisk stress fører til at kroppen går over i et beredskapsmodus, som reduserer energiproduksjonen i kroppen. Da er det ikke rart du blir sliten, er det vel?! Lær hvordan du kan senke nivået av stresshormoner når kroppen har giret seg opp - og ikke klarer å roe seg ned? Vi snakker om ulike eteriske oljer som senker kortisol og måter du kan støtte deg selv på. Har du ikke oljer, kan du be om å få en oljeprøve i posten.

Sendes onsdag 22. mai kl. 11.00

5

Mer latter og glede

Gi slipp på det gamle - og åpne opp for latter og flyt. Er du klar for å bygge deg opp en ny identitet der du ikke lenger er i rollen som «Den som hele tiden er sliten»? Gi slipp på skam og fyll deg opp med egenkjærlighet. Bli med å utforske nye roller som gjør deg mer levende, glad og hel. Vi snakker om ansvar, forventninger og krav - og hvordan du kan finne deg selv og aldri gi slipp igjen. Med de nye kreftene du har fått, kan du restarte livet akkurat slik du vil ha det.

Sendes mandag 27. mai kl. 11.00

Workshop i Trondheim 5. juni

Bli med på Sansevar® workshop i Trondheim, med fokus på hvile og tilstedeværelse.

Tidspunkt: kl. 10:00 - 16:00
Les mer på sansevar.no.

Bli med på en workshop på formiddagen fram til kl. 16 der du lærer å blande dine egne eteriske oljer, opplev ro og harmoni i kroppen og fall til ro i deg selv. Det blir enkle øvelser som øker tilstedeværelsen i kroppen, og du får anledning til å jobbe med dine utfordringer. Mer informasjon kommer etterhvert.

Etter workshopen blir det middag og på kvelden blir det Summer Tour for den som ønsker å være med der. Billetter til Summer Tour kan kjøpes her.

Early bird priser fram til 10. mai.

Velg det som passer deg best. Er du medlem i Restart®-nettverket får du 30% rabatt. Koden finner du i medlemsgruppa på Facebook, ønsker du å bli medlem send en epost til [email protected]

WORKSHOP

1270 kr

Workshop 5. juni i Trondheim

 kl. 10:00 til 16:00

 

BESTILL

NETTKURS

1670 kr

Kurs på nett

En boks Mito2Max® 

 

BESTILL

PAKKE MED BEGGE

2670 KR

Kurs på nett

En boks Mito2Max®

Workshop 5. juni i Trondheim

BESTILL

Om Renate Lyse

Jeg har levd med kronisk stress nesten hele livet mitt. Men de siste årene har jeg klart å skru av stresset i kroppen, og dermed har jeg også fått et nytt liv. Å være sliten hele tiden var jeg før, men ikke nå lenger! Og nå som jeg har funnet min geniale vei ut av det, lærer jeg den gjerne bort til deg. Jeg jobber som gestaltterapeut MNGF, spirituell veileder og sertifisert oljelærer og er ildsjelen bak Restart®-nettverket.

Jeg er opptatt av at vi alle sammen har tilgang til et nærvær inne i oss som skaper indre fred og ro, bare vi klarer å finne veien inn. Det handler om å tenke mindre, våge å være helt stille i øyeblikket og møte kroppen med kjærlighet. Du trenger ikke forandre deg, bare bli ende mer av det du allerede er.

Dette virker; derfor bør du kanskje være varsom.

Er du traumatisert er det viktig at du leser igjennom teksten under. Er du usikker på om dette kurset er for deg, send meg gjerne en epost på [email protected]

Dette tilbudet er for deg som har lyst å vokse inn i deg selv, bli roligere og få mer energi. Vi snakker om traumer i dette kurset, og ønsker du å være med må du selv ta ansvar for å ha et nettverk rundt deg som kan ivareta deg om du får reaksjoner. Er du under traumebehandling anbefaler jeg at du tar det opp med behandleren din før du melder deg på kurs. Å jobbe med tilstedeværelse er veien ut av traumene, men det kan også åpne opp for fortrengte minner. Jeg er tilgjengelig for deg om du ønsker støtte utover det som ligger innenfor rammene av kurset, men vær oppmerksom på at du bør være sterk nok i deg selv for å være med.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.